معرفی وبلاگ
حضرت آیت الله خامنه ای در نشست اندیشه های راهبردی ؛ نقش و سهم بانوان را در نظام اسلامی ممتاز و بی بدیل دانستند و خاطر نشان کردند : " نقش بانوان در دوران مبارزه پیروزی انقلاب اسلامی ، بعداز انقلاب بویژه دوره بسیار سخت دفاع مقدس و در عرصه های مختلف ، نقش مؤثر ، ممتاز و بی جایگزینی است که با هیچ معیاری قابل اندازه گیری نیست ." از نگاه رهبر انقلاب اسلامی ، اولین کسی که نقش و جایگاه ممتاز بانوان را درک کرد و زمینه ساز نقش افرینی برجسته زنان در عرصه های مختلف شد ، امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بود.
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 376874
تعداد نوشته ها : 240
تعداد نظرات : 10
Rss
طراح قالب
GraphistThem263

بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ لا تؤاخِذْني فيهِ بالعَثراتِ واقِلْني فيهِ من الخَطايا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْني فيه غَرَضاً للبلايا والآفاتِ بِعِزّتِكَ يا عزّ المسْلمين.
خدايا مؤاخذه نكن مرا در ايـن روز به لغزشها و درگذر از من در آن از خطاها و بيهودگيها و قرار مده مرا در آن نشانه تير بلاها و آفات اى عزت دهنده مسلمانان.

ماه ميهماني خدا به نيمه رسيده است؛ ماهي كه فرشتگان، دسته دسته بين زمين و آسمان در رفت و آمدند و هاله‌هاي نور اهل ايمان را بالا مي‌برند، و هوا عطرآگين بال آنهاست.
ناگهان، صداي هلهله‌اي به گوش مي‌رسد. صداي تسبيح؛ صداي شور و نشاط عرشيان. نوري متولد مي‌شود كه از عرش تا فرش ر مي‌گسترد و جلوه حضور اين نور آسماني، در خاندان وحي رخ مي‌نمايد.
آري، امشت خانه علي(ع) و فاطمه(س) غرق در شادي تولد نخستين فرزند است. امشب تجلي حسن ازلي است كه در چهره دلگشاي چهارمين معصوم، حسن بن علي(ع) نمايان مي‌شود و با آمدنش، جان‌ها را صفايي ديگر مي‌بخشد. مقدمش مبارك

بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ زَيّنّي فيهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرني فيهِ بِلباسِ القُنوعِ والكَفافِ واحْمِلني فيهِ على العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّي فيهِ من كلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِكَ يا عِصْمَةَ الخائِفين.
خدايا زينت ده مرا در آن با پوشش و پاكدامنى و بپوشانم در آن جامه قناعت و خوددارى و وادارم نما در آن بر عدل و انصاف و آسوده‌ام دار در آن از هر چيز كه مي‌ترسم به نگاهدارى خودت اى نگه‌دار ترسناكان .

دسته ها : مطلب ازاد


حضرت خديجه اولين همسر پيامبر اسلام صلي الله عليه و آله و سلم و اولين زني كه اسلام آورد و مادر فاطمه زهرا كه از زنان مشهور تاجر عرب و حجاز به شمار مي رفت. پدرش خويلد بن اسد و مادرش فاطمه (دختر زائدة بن اصم بن….) كه سلسله آنها از "لوي" با پيغمبر اكرم و ساير هاشميان، مشترك مي شود. خديجه از طرف پدر با رسول خدا، عموزاده و نسب هر دو به "قصي بن كلاب" مي رسد. او از خانواده هاي اصيل و اشراف مكه است. تولد او نيز در مكه و چندين سال قبل از «عام الفيل» بوده است. حضرت خديجه قبل از ازدواج با رسول خدا، ۲ بار شوهر كرده بود كه هر دو از دنيا رفته بودند او از شوهر دوم خود ("ابوهالة بن ….تميمي" ) فرزندي داشت كه نامش "هند" بود كه از همين جهت به او لقب "ام هند" دادند. عده اي از علماي بزرگ معتقدند كه خديجه قبلا ازدواجي نكرده بود و فرزندان منتسب به او، مربوط به خواهرش است.

بانوي ثروتمند حجاز و تجارتش
در آن زمان كه مردم مكه، از راه تجارت امرار معاش مي كردند خديجه نيز از آنجا كه از ثروتمندان مكه و كارهاي تجارتي مي كرد و چندين شتر در دست كارگزاران او بود كه در اطراف كشورهايي مثل شام، مصر و حبشه، رفت و آمد و دادوستد داشت، وقتي آوازه درستي و امانتداري و خوش خلقي رسول خدا را شنيد و لقب "محمد امين" را از او ديد، در پي مذاكراتي كه با ابوطالب، عموي پيغمير كرد "محمدامين " را در كاروان تجارتي خود، در امور مربوط به دادوستدهايش انتخاب كرد و از آن پس پيامبر گرامي اسلام در دوران جواني در سفرهاي تجارتي براي حضرت خديجه سود فراواني بدست آورد. در سفري كه پيغمبر براي تجارت به شام رفت، حضرت خديجه غلام خود "ميسره" را همراه او كرد و دستور داد تا همه جا، او را همراهي و مراقبت نمايد. درشهر بصري در نزديكي شام به راهبي به نام "نسطورا" برخورد كردند كه او به غلام، از آينده پيغمبر و نبوت او خبر داد و از طرفي سود بسياري عايد آنها شد كه تا آن موقع، در هيچ سفري به اين اندازه نبود. بعد از برگشت از شام، ميسره، احوالات سفر و گفتار راهب و مشاهداتش را كه از عظمت و معنويت محمد بود، براي خديجه تعريف كرد و از همين جا بود كه او را مشتاق همسري با "محمد امين" نمود.

ازدواج خديجه با رسول خدا
با وجودي كه مردان ثروتمندي از قريش چون "ابوجهل بن هشام" و "عقبة بن ابي معيط" از او خواستگاري كرده بودند ولي خديجه كه شيفته درستكاري و امانتداري و مكارم اخلاقي و جهات معنوي او شده بود، خود، پيشنهاد ازدواج داد و برخلاف سنت هاي ازدواج در ميان اعراب جاهلي آن زمان، مال و ثروت زيادي از دارائيش را به محمد، هديه كرد. محمدامين نيز اين پيشنهاد را پذيرفت و مراسم عقد آنها با حضور عموهاي پيامبر و بستگان خديجه كه از هه مشهورتر پسرعموي او "ورقة بن نوفل" بود انجام و خطبه عقد توسط "ابوطالب" كه بزرگ بني هاشم و عمو و كفيل پيامبر بود، اجرا شد. مهريه آن حضرت بنا به نقل برخي تاريخ ۲۰ شتر و بنا به نقل بعضي ۱۲ اوقيه و نيم كه پانصد درهم مي شود، بود. بر سر اين جريان زنان مكه رابطه شان را با خديجه قطع و او را تنها گذاشتند. حضرت رسول در آن موقع ۲۵ سال و خديجه بنا به اقوال مختلف بين ۴۰ تا ۲۸ سالگي بوده اند. براي اطلاع كامل به كتب مربوطه مراجعه شود. او اولين همسر رسول خدا بود و تا وقتي كه حيات داشت هيچ زن ديگري اختيار نكرد و ثمره اين ازدواج، دو پسر بنام قاسم و عبدالله كه هر دو قبل از بعثت پيامبر از دنيا رفتند و ۴ دختر بنام زينب، ام كلثوم، رقيه و فاطمه زهرا سلام اله عليها بود. فاطمه زهرا، بعد از بعثت به دنيا آمد.

شمه اي از فضايل حضرت خديجه
اولين زني كه در نزد پيامبر از احترام و محبوبيت خاصي برخوردار بود.
۱- حديث مشهوري ميان اهل شيعه و اهل سنت است كه پيغمبر فرمود: از مردان گروه زيادي به كمال رسيدند ولي از ميان زنان فقط چهار زن كه عبارتند از: آسيه دختر مزاحم (زن فرعون)، مريم دختر عمران، خديجه دختر خويلد و فاطمه دختر محمد صلي الله عليه و آله و سلم.
۲- و نيز فرمود: بهترين زنان بهشت چهار زن هستند: مريم دختر عمران، خديجه دختر خويلد، فاطمه دختر محمد ص، آسيه دختر مزاحم.
۳- در تفسير عياشي از امام باقر عليه السلام، از رسول خدا روايت است كه فرمود: درشب معراج چون بازگشتم، از جبرئيل پرسيدم آيا حاجتي داري؟ جبرئيل گفت: خديجه را از طرف خداوند و از جانب من سلام برسان.
۴- او يك همسر فداكار و ايثارگر، بهترين ياور براي رسول خدا و در تمام مشكلات و سختي هاي پي در پي و تبعيدها و محاصره هاي پيامبر، قوي ترين پشتييان و همراه او بود. اموال خود را در راه اهداف الهي همسرش و گسترش و تقويت اسلام، بخشش كرد و با ثروت بسيارش در راه تثبيت و پيشرفت اسلام، بسيار موثر بود.
۵- او زني با كمال و با شخصيت و با فضيلت بود و از همين رو از زنان ديگر ممتاز و پيامبر خدا او را بسيار دوست مي داشت.

برخي وقايع دوران زندگي حضرت خديجه با رسول گرامي اسلام
۱- تجديد بناي خانه كعبه و حكميت رسول خدا كه در ۳۵ سالگي رسول اكرم اتقاف افتاد (مراجعه به كتب مربوطه)
۲- مبارزه با بت پرستي و اختلاف بين بت پرستان، توسط مردان و سران جامعه آن روز
۳- بعثت رسول اكرم و پيغمبري آن حضرت
۴- جنگ هاي پيغمبر

وفات؛ مدفن
حضرت خديجه مدت ۲۵ سال در خانه پيامبر اسلام زندگي كرد و وي در سال دهم بعثت در دهم ماه رمضان و به مدت كوتاهي بعد از وفات "ابوطالب" عمو و سرپرست پيغمبر از دنيا رفت. آن سال را "عام الاحزان" سال اندوها گفته اند. مرقد او در «حجون مكه» در قبرستان ابوطالب كنار قبر عبدالمطلب، ابوطالب و عبدمناف مي باشد.

قال رسول الله صلي الله عليه و آله:
الصوم جنة من النار.
رسول خدا صلي الله عليه و آله فرمود:
روزه سپر آتش (جهنم) است. «يعني بواسطه روزه گرفتن انسان از آتش جهنم در امان خواهد بود.»
                                                                                                                                            الكافي، ج ۴ ص ۱۶۲

دسته ها : حديث

شكسپير گفت:
من هميشه خوشحالم، مي دانيد چرا؟
براي اينكه از هيچكس براي چيزي انتظاري ندارم،
انتظارات هميشه صدمه زننده هستند ..
زندگي كوتاه است ..
پس به زندگي ات عشق بورز ..
خوشحال باش .. و لبخند بزن .. فقط براي خودت زندگي كن و ..
قبل از اينكه صحبت كني » گوش كن
قبل از اينكه بنويسي » فكر كن
قبل از اينكه خرج كني » درآمد داشته باش
قبل از اينكه دعا كني » ببخش
قبل از اينكه صدمه بزني » احساس كن
قبل از تنفر » عشق بورز
زندگي اين است ... احساسش كن، زندگي كن و لذت ببر

دسته ها : مطلب ازاد
ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺑﺎ ﻣﺎﺩﺭﺵ ﻣﺮﺍﻓﻌﻪ ﺩﺍﺷﺖ. ﺍﻭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﺷﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﻓﺖ .
 ﭘﺲ ﺍﺯ ﻃﯽ ﺭﺍﻩ ﻃﻮﻻﻧﯽ، ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻓﺮﻭﺷﮕﺎﻩ ﮐﯿﮏ ﻋﺒﻮﺭ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ، ﺍﺣﺴﺎﺱ ﮔﺮﺳﻨﮕﯽ ﮐﺮﺩ.
 ﺍﻣﺎ ﺟﯿﺐ ﺩﺧﺘﺮ خاليﻭ ﺣﺘﯽ ﯾﮏ سكه ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺷﺖ.
ﺻﺎﺣﺐ ﻓﺮﻭﺷﮕﺎﻩ ﯾﮏ ﺯﻥ ﺳﺎﻟﺨﻮﺭﺩﻩ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﻮﺩ. ﭘﯿﺮﺯﻥ ﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺭﻣﻘﺎﺑﻞ ﮐﯿﮑﻬﺎ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ، ﺍﺯ ﻭﯼ ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﻋﺰﯾﺰﻡ، ﮔﺮﺳﻨﻪ ﺍﯼ؟ ﺩﺧﺘﺮ ﺳﺮﺵ ﺭﺍ ﺗﮑﺎﻥ ﺩﺍﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﺑﻠﻪ، ﺍﻣﺎ ﭘﻮﻝ ﻧﺪﺍﺭﻡ.
 ﭘﯿﺮﺯﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﻋﯿﺐ ﻧﺪﺍﺭﺩ، ﻣﻬﻤﺎﻥ ﻣﻦ ﻫﺴﺘﯽ. ﭘﯿﺮﺯﻥ ﮐﯿﮏ ﻭ ﯾﮏ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﺷﯿﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺧﺘﺮ ﺁﻭﺭﺩ. ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺳﭙﺎﺳﮕﺬﺍﺭ ﺷﺪ. ﺍﻣﺎ ﻓﻘﻂ ﮐﻤﯽ ﮐﯿﮏ ﺧﻮﺭﺩ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺍﺷﮑﻬﺎﯾﺶ ﺑﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎ ﻭ ﺭﻭﯼ ﮐﯿﮏ ﺟﺎﺭﯼ ﺷﺪ. ﭘﯿﺮﺯﻥ ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮ ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﻋﺰﯾﺰﻡ، ﭼﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ؟ ﺩﺧﺘﺮ ﺍﺷﮑﻬﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﭘﺎﮎ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﭼﯿﺰﯼ ﻧﯿﺴﺖ. ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ. ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺁﻧﮑﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﻦ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺷﻨﺎﺳﯿﺪ، ﺑﻪ ﻣﻦ ﮐﯿﮏ ﺩﺍﺩﯾﺪ.
 ﻣﻦ ﺑﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺩﻋﻮﺍ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻣﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻣﻦ ﺭﺍ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﺍﻧﺪﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ: ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ  ﺧﺎﻧﻪ ﺑﺎﺯ ﻧﮕﺮﺩ.
ﭘﯿﺮﺯﻥ ﺑﺎ ﺷﻨﯿﺪﻥ ﺳﺨﻨﺎﻥ ﺩﺧﺘﺮ ﮔﻔﺖ: ﻋﺰﯾﺰﻡ، ﭼﻄﻮﺭ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ؟ ﻓﮑﺮ ﺑﮑﻨﯽ، ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﯾﮏ ﮐﯿﮏ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺩﺍﺩﻡ، ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ. ﻣﺎﺩﺭﺕ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ﻏﺬﺍ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ، ﭼﺮﺍ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺗﺸﮑﺮ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﭼﺮﺍ ﺑﺎ ﺍﻭ دﻋﻮﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ؟ ﺩﺧﺘﺮ ﻣﺪﺗﯽ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﺮد، ﺳﭙﺲ ﺑﺎ ﻋﺠﻠﻪ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺧﻮﺭﺩ ﻭ ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﺧﺎﻧﻪ ﺩﻭﯾﺪ. ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺭﺳﯿﺪ، ﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﺎﺩﺭ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺩﺭب خانه ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﺸﺪ. ﻣﺎﺩﺭ ﺑﺎ ﺩﯾﺪﻥ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﯽ ﺩﺭﻧﮓ ﺧﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﮔﻔﺖ: ﻋﺰﯾﺰﻡ، ﻋﺠﻠﻪ ﮐﻦ ﻏﺬﺍ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ، ﺍﮔﺮ ﺩﯾﺮ ﮐﻨﯽ، ﻏﺬﺍ ﺳﺮﺩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ! ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﻗﻊ، ﺍﺷﮑﻬﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ ﺟﺎﺭﯼ ﺷﺪ.
 ﺁﺭﯼ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ، ﺑﻌﻀﯽ ﺍﻭﻗﺎﺕ، ﻣﺎ ﺍﺯ ﻧﯿﮑﯽ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ، ﺍﻣﺎ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﺎﺩﯾﺪﻩ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ...!

 

بي گمان پرداخت ماليات ؛ محور و ابزاري شايسته  است براي توسعه جامعه و درآمد مالياتي يكي از سالم ترين و صحيح ترين درآمد براي دولت ها محسوب مي گردد كه اين امكان را فراهم مي آورد تا در سايه عدالت اجتماعي زير بنا و شالوده ي جامعه اي رو به پيشرفت را طراحي نمود و با استعانت از خداوند در مسير اعتدال و رشد ميهن عزيزمان گام برداشت .  بدينوسيله فرارسيدن شانزدهم تيرماه " روز ماليات " را  تبريك عرض نموده .

X